and it's a long way home

hej då Belgien, nu åker jag hem på lite semester. Planen var att åka torsdag eftermiddag, men den nya belgiska efterlängtade regeringen täntke börja med att göra sig populära och höja pensionsåldern några snäpp, vilket gjorde typ alla sura och gnälliga, och därför ska det strejkas. så jag sover på flygplatsen i morgon natt, och i stället för nio timmars total restid, dörr till dörr, så närmar jag mig nog 33 timmars restid, dörr till dörr. alltså längre tid än det tog att åka buss när jag skulle hit, fast med mer växthusgaser och obekvämare. Heja!

det var nog allt.

slut./M.

måndag tisdag onsdag Sverigedag

torsdag är således Sverigedag för första gången på snart tre månader. Fint skit ska det bli!

innan dess tänkte jag mest skriva att i Belgien kan man äta Pêche au Thon. Det är persikohalvor fyllda med tonfiskröra. bättre än det låter, men det låter ju heller inget vidare.

slut./M.

nytt inlägg

idag har jag gjort något som jag Aldrig tidigare gjort. nej, jag har inte varit statist i en Hollywoodfilm. nej, jag har inte åkt till månen. nej, jag har inte hoppat 3,65 i längdhopp. och nej, jag har inte med flit träffat en fotboll med min fot under en fotbollsmatch.

jag har köpt julgran. en riktig. en sån man sticker sig på när man lastar in den i bilen om man inte har handskar (jag hade handskar, Bernard, min kollega, hade inte det). en sån som kommer lukta sådär julgranigt om ett tag som bara julgranar gör.

jaha. var det inte något mer?

nej. men för oss som är uppvuxna med plastgran var det skönt att nu ha gjort det. inte för att det var nåt vidare häftigt eller så, men lite.

slut./M.

(tillägg: mamma berättade på Skype idag att jag i och för sig tydligen hade gått med mormor i skogen nån jul för massor med år sen å fixat en gran. men den köptes nog inte. den fixades. vi får fråga mormor om den saken.)

(tillägg 2: eftersom cyber-mormor läser min blogg så kan vi ju fråga henne med en gång: mormor, köpte vi granen då för en massa år sen, eller fixade vi den?)

slut igen./M.

RSS 2.0