Cigarr, någon?

har inte varit så här sugen på en cigarr på tre år. tre år sen. och jag minns det så väl: jag var så sugen på en cigarr, samtidigt som jag firade nån väns födelsedag, så jag köpte två cigarrer på Arimans, och sen gick vi (efter öl) till Kino, jag tror vi såg Armadillo (dokumentär om danska ungdomar/soldater som dricker sprit, går på porrklubb och sen åker iväg glada i hågen för att skjuta ihjäl levande människor i Afganistan) (se den, om du fortfarande tror att krig är nåt bra) och sen promenad och hon gick hem till sig och jag till mig.

skillnaden mellan då och nu är att jag inte ska gå och köpa nån cigarr, inte ta nån öl, inte se Armadillo (även om jag har den på coffes dator) och inte gå hem till mig, för jag är redan hemma.

det var bara det jag ville säga. Hej då. godnatt.

Kort till en utlänning

Skulle gå till posten nyss för att skicka ett kort till Sverige (någon av Er kommer få ett kort! spännande!). Möttes av en av mina Vänner här, som tidigare har bott på det gruppboendet där jag jobbar, men som nu har flyttat till ett annat. Småpratade lite. Jag berättade att jag skulle skicka kort till en vän i Sverige. Han tittade på kortet, konstaterade att det föreställde havet, och gav sig sedan i kast med att försöka läsa det. Efter en stunds brottningskamp med adressraden konstaterade han:

"Det här kortet ska till en utlänning."

Ja, det är lite så det funkar, när man skickar kort till Sverige...

RSS 2.0